Lidhje

Media Arkivi

Parlamenti i Kosovës


Në Kosovë, vëzhguesit që ndjekin nga afër punën e Parlamentit, thanë se ndikimet nga qeveria dhe mosrespektimi nga ana e saj te vendimeve të Parlamentit, po e karakterizon punën e këtij institucioni.

XS
SM
MD
LG