Lidhje

Media Arkivi

Intervistë me ministrin Ditmir Bushati


Në Nju Jork po mblidhen këto ditë udhëheqës nga vende të ndryshme të botës, për të marrë pjesë në sesionin e 68-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, që i fillon punimet nesër. Atje ka shkuar edhe një delegacion i Shqipërisë dhe sot në programin televiziv Ditari kishim të ftuar për një bisedë nga selia e Kombeve të Bashkuara, Ministrin e Jashtëm Ditmir Bushati.

XS
SM
MD
LG