Lidhje

Media Arkivi

Përgatitjet për zgjedhjet komunale


Në Kosovë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar një proces bashkërendimi me organet e drejtësisë dhe të rendit në funksion të krijimit të një mjedisi të qetë e të sigurt për zgjedhjet komunale të tre nëntorit. Sfida kryesore vlerësohet situata në pjesën veriore të Kosovës, të banuar me shumicë serbe ku sivjet për herë të parë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal.

XS
SM
MD
LG