Lidhje

Vendet në Adriatik nisin bashkëpunimin në teknologji

  • Pëllumb Sulo

11 partnerë, nga 6 vende të zonës së Adriatikut, janë përfshirë në Projektin "NEXT", me synim krijimin e një platforme bashkëpunimi për të mbështetur inovacionin dhe transferimin e teknologjive të reja në vendet e tyre. Programi financohet nga Bashkimi Europian dhe, për palën shqiptare, ai përfaqësohet me Qarkun e Shkodrës.

XS
SM
MD
LG