Lidhje

Media Arkivi

Bashkëpunim rajonal për teknologjinë


11 partnerë nga 6 vende të zonës së Adriatikut, Italia, Kroacia, Shqiperia, Bosnje-Hercegovina, Serbia dhe Mali i Zi, janë përfshire ne Programin "NEXT", me synim krijimin e nje platforme bashkepunimi per te mbeshtetur inovacionin dhe transferimin e teknologjive te reja ne vendet e tyre. Programi financohet nga Bashkimi Europian dhe, per palen shqiptare, ai perfaqesohet me Qarkun e Shkodres.

XS
SM
MD
LG