Lidhje

Media Arkivi

FMN këshillon Shqipërinë për borxhet


Fondi Monetar Ndërkombëtar paralajmëroi sot se borxhi publik i vendit mund të arrijë në 70 për qind deri në fund të vitit, nga 59 për qind që ishte ai në vitin 2010, dhe mund të ndikojë negativisht mbi ekonominë. Pas një misioni disa ditor në Shqipëri, zyrtarët e FMN-së thanë sot se rritja ekonomike për 2013 pritet të jetë 1.7 për qind dhe mund të përmirësohet në 2014 në se auttoritetet kryejnë reformat e duhura strukturore.

XS
SM
MD
LG