Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Presidenti Nishani qëndroi për një vizitë një javore në Shtetet e Bashkuara gjatë së cilës mori pjesë në forumin e Nismës Globale të Presidentit Klinton, që zhvillohet paralelelisht me Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së në Nju Jork, si dhe u takua me pjesëtarë të komunitetit shqiptar në disa shtete të Amerikës si në Masaçusets, Detroit dhe Nju Jork.

XS
SM
MD
LG