Lidhje

Media Arkivi

Draft Entry


Arsimi profesional mbetet në Shqipëri ende pak i zhvilluar, ngaqë qindra të rinj nuk shprehin interes. Prej vitesh një shkollë profesionale në Gjirokastër po has me vështirësi për të siguruar hapjen e degëve të reja, sidomos për punimet tradicionale si gdhendjet në gur, në dru dhe në metal, të cilat qyteti i ka patur një traditë.

XS
SM
MD
LG