Lidhje

Media Arkivi

Zbatimi i marrëveshjes


ga sot deri më katër tetor, grupet punuese të Kosovës dhe të Serbisë do të diskutojnë në Bruksel për zbatimin e marrëveshjes për normalizim të marrëdhënieve ndërmjet tyre

XS
SM
MD
LG