Lidhje

Media Arkivi

Studim mbi gjendjen sociale të grave


Aleanca Gjinore per Zhvillim publikoi nje studim në Tiranë mbi gjendjen e grave dhe vajzave. Gjendja përshkruhet sërisht e rëndë sa i takon dhunës në familje. Ekspertët mendojnë se punësimi dhe fuqizimi i grave është mënyra më e mirë për t'i mbrojtur ato dhe të drejtat e njeriut.

XS
SM
MD
LG