Lidhje

Media Arkivi

Procesi i privatizimit në Kosovë


Në Kosovë, përplasjet rreth procesit të privatizimit të Postës dhe telekomit kanë nxitur diskutime rreth mbarë procesit të deritashëm të privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore. Gjatë një debati që u zhvillua në Prishtinë rreth kësaj çështjeje u tha se deri tani janë privatizuar rreth 400 ndërmarrje me një çmim të përgjithshëm prej rreth 600 milion eurosh. Por fondet nuk janë shfrytëzuar, ndërsa procesi la pas vetes edhe rreth 70 mijë të papunë.

XS
SM
MD
LG