Lidhje

Media Arkivi

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Durrës


Festivali Ndërkombëtar i Filmit Artistik në Durrës bashkoi në edicionin e gjashtë të tij krijues të njohur shqiptarë dhe italianë, regjisorë, aktorë e studentë të arteve. Festivali këtë vjeshtë ishte një sfidë nga ana organizative për shkak të angazhimve dhe ndryshimeve të shumta në qarqet artistike.

XS
SM
MD
LG