Lidhje

Media Arkivi

Projekti i Telemjekësis, Dr. Rifat Latifi


Prej 10 vjetësh Projekti i Telemjekësisë ka dhënë një kontribut të konsiderueshëm në Ballkan, veçanërisht në Shqipëri dhe Kosovë. Drejtori i saj Rifat Latifi, Profesor i Kirurgjisë në Universitetin e Arizonës, ndodhet në Uashington për një konferencë kirurgësh. Dr. Latifin e kishim të ftuar në edicionin e sotëm të Ditarit, të Zërit të Amerikës.

XS
SM
MD
LG