Lidhje

Media Arkivi

Kurban Bajrami në Maqedoni


Drejtuesit e komunitetit mysliman në Maqedoni, si dhe drejtues shtetërorë e politikë kanë uruar për një festë të begatë të Kurban Bajramit, ndërsa kanë bërë thirrje për mirëkuptim dhe bashkëjetesë ndërmjet të gjitha komuniteteve pa dallim përkatësie fetare dhe etnike.

XS
SM
MD
LG