Lidhje

Media Arkivi

Kurban Bajrami në Gjirokasatër


Në Xhaminë e Pazarit në Gjirokastër besimtarët zhvilluan Faljen e Mëngjesit dhe më pas kryen vizita tek njëri tjetri. Besimtarët e fesë islame e shfrytëzojnë ditën e Kurban Bajramit edhe për të ndihmuar të varfërit që nuk kanë mundësi të festojnë.

XS
SM
MD
LG