Lidhje

Draft Entry


Në Tiranë qeveria nisi sot një diskutim publik mbi një ndarje të re administrative të vendit. Ekspertët vlerësojnë se gjatë tranzicionit të pushtetit vendor është fragmentuar mjaft në njesi të panevojshme, që tani po pengojnë mirëqeverisjen e komunitetit. OSBE dhe Bashkimi Europian u bënë sot pjesë e diskutimit të nisur nga qeveria, duke theksuar se kjo reformë duhet të jetë transparente dhe gjithpërfshirëse.

XS
SM
MD
LG