Lidhje

Media Arkivi

Dita kundër trafikimit njerëzor


Sot eshte dita europiane kunder trafikimit te njerezve. Qeveria shqiptare dhe partneret e saj amerikane dhe europiane diskutuan per te forcuar bashkepunimin kunder trafikanteve dhe ne mbrojtje te viktimave. OSBE kerkoi qe drejtesia te zbatoje denimet e parashikuara ne Kodin Penal. Nje perfaqesues i saj ne Tirane i vleresoi ligjet e reja shqiptare ne kete fushe si shume te mira dhe te mjaftueshme per te luftuar trafiqet.

XS
SM
MD
LG