Lidhje

Media Arkivi

Debati mbi buxhetin


Parlamenti shqiptar diskutoi sot për shumë orë mbi aktin normativ të qeverisë që kërkon shkurtim të konsiderueshëm të të ardhurave të pararealizuara me disa ndryshime dhe shtesa në ligjin për buxhetin e vitit 2013.

XS
SM
MD
LG