Lidhje

Media Arkivi

BE - Shqiperi


Në Tiranë, sot pasdite nisi takimi i gjashtë i komitetit të Stabilizim Asocimit BE- Shqipëri, ku marrin pjesë deputetë të të dy parlamenteve. Në takimin qëi vazhdon dhe nesër do të diskutohet mbi aspekte të ndryshme të ecurisë së procesit të integrimit europian të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG