Lidhje

Ndërkombëtarët mbi zgjedhjet në Kosovë


Zyrtarë të lartë ndërkombëtarë thanë sot se rrjedha e zgjedhjeve për pushtetin komunal në Kosovë do të ushtrojë ndikim edhe në të ardhmen e saj politike. Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian Catheirne Ashton dhe zyrtarët e lartë të Parlamentit Evropian, bënë thirrje sot që zgjedhjet e së dielës të jenë të lira, të drejta e gjithëpërfshirëse, duke u bërë thirrje posacërisht pjesëtarëve të komunitetit serb që të marrin pjesë në votime.

XS
SM
MD
LG