Lidhje

Media Arkivi

Gjykatat administrative


Të hënën nisin punën për të parë në Shqipëri gjykatat administrative. Kjo përvojë e re është kërkuar për shumë vite nga qarqet e biznesit, por ngritja e tyre u vonua nga mospajtimet e partive politike. Gjyqtarët deklaruan në ceremoninë e sotme se ata do të përpiqen të fitojnë besimin e publikut qysh në ditët e para, duke goditur korrupsionin dhe shkeljet ligjore. Opinioni qytetar ka një mosbesim të madh ndaj sistemit të drejtësië dhe percepton një nivel të lartë korrupsioni në radhët e tij.

XS
SM
MD
LG