Lidhje

Media Arkivi

Menaxhimi i doganave


Në Shqipëri, komisioni parlamentar i ekonomisë diskutoi sot një projekt-ligj për menaxhimin e doganave, i cili synon të godasë korrupsionin në një nga sektorët më të akuzuar për abuzime. Deputetët diskutuan edhe një kontratë me nje kompani britanike, e cila pritet të ndihmojë qeverinë në këtë fushë. Por, opozita tha se vetë marrëveshja me këtë kompani ngjall dyshime për korrupsion, sepse ajo u caktua nga qeveria dhe nuk u zgjodh me tender publik.

XS
SM
MD
LG