Lidhje

Parandalimi i përmbytjeve


Vitet e fundit, në Shqipëri janë shfrytëzuar pa kriter dhe në mënyrë të jashtligjëshme shtretërit e lumejve, duke dëmtuar infrastrukturën publike dhe zonat e banuara.

XS
SM
MD
LG