Lidhje

Media Arkivi

Filmi MikeyBoy


Këto ditë është shfaqur në kinema të Nju Jorkut filmi MikeyBoy, një komedi e realizuar nga producenti dhe aktori Mikel Dusi. Filmi, që së shpejti filmi pritet të shfaqet dhe në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, tregon historinë e një personazhi që ka disa gjëra të përbashkëta me vetë autorin, si për shembull të qënit shqiptaro-amerikan dhe përvoja pas banakut të një picerie.

XS
SM
MD
LG