Lidhje

Media Arkivi

Me pianisten Elida Dakoli


Pianistja shqiptaro-amerikane Elida Dakoli është mësuar të gjejë balancën mes dy botëve, duke studiuar muzikën shqiptare dhe duke e sjellë atë në auditoret amerikane, ndërkohë që ndjek edhe pasionin e hershëm për klasikët. Dhe në një botë moderne, ku teknologjia ka pushtuar çdo aspekt të jetës, duke e bërë gjithmonë e më e vështirë gjetjen e suksesit si muzikant klasik, pianistja Dakoli ka gjetur balancën mes të dyjave.

XS
SM
MD
LG