Lidhje

Media Arkivi

Jakov Solomoni, një emër i ri në letërsinë shqipe


Jakov Solomoni është një emër i ri në letërsinë shqipe, i cili debutoi në Shqipëri me librin e tij të parë “Treni i vonuar”. Ai është mirëpritur me një shkrim të gjatë dhe të hollësishëm të kritikes Mimoza Erebara në gazetën Nacional, gazetë letrare për të gjithë autorët që dëshirojnë të prezantohen.

XS
SM
MD
LG