Lidhje

Media Arkivi

Shqipëri, debate në parlament mbi buxhetin


Në Shqipëri parlamenti mbylli sot pas një seance mbi 24 orëshe diskutimet mbi buxhetin dhe paketën fiskale duke i miratuar ato në parim me votat e shumicës së majtë. Palët qëndruan në pozicione tërësisht të kundërta. Ndërsa kryeministri dhe deputetët e majtë folën për një kthesë dhe një fillim të ri sipas tyre, opozita këmbënguli se projekti i qeverisë do të sillte një destabilizim të ekonomisë së vendit.

XS
SM
MD
LG