Lidhje

Media Arkivi

Braktisja, gjakmarrja dhe ngujimi


Në qytetet e Shqiperisë kanë nisur përgatitjet e Vitit të Ri. Por, përtej zbukurimeve, dritave dhe shkëlqimit të festës, ka shumë femijë që përballen me vështirësi ekonomike dhe probleme sociale, siç janë braktisja, gjakmarrja apo ngujimi. Për këta fëmijë, një numër shoqatash joqeveritare organizuan në Shkodër atë që ata e quajtën "Një ditë ndryshe".

XS
SM
MD
LG