Lidhje

Media Arkivi

"Shqipëria uron, Shqipëria dhuron"


Biznesmenë të Shkodrës i janë përgjigjur nismës "Shqipëria uron, Shqipëria dhuron" duke ndihmuar, në prag të Vitit te Ri, familjet e ngujuara dhe fëmijët jetimë.

XS
SM
MD
LG