Lidhje

Media Arkivi

Çështja e PTK


Në Kosovë, ditë më parë autoritetet e shpallën të mbyllur procesin e privatizimit të Postës dhe Telekomit, pasi koalicioni qeverisës nuk mundi të sigurojë miratimin në Parlament. Përfaqësues të sindikatës së kësaj ndërmarrjeje e mirëpritën lajmin, sepse sipas tyre privatizimi do të ishte i dëmshëm për qytetarët. Ndërsa, ekspertët bëjnë thirrje që të mos tregohet ngutje, ata bëjnë thirrje që qeveria të ndryshojë qëndrim ndaj kësaj ndërmarrjeje.

XS
SM
MD
LG