Lidhje

Media Arkivi

Marshim drejt majës së Taraboshit


Një grup i madh të rinjsh, zhvilluan sot një marshim drejt majës së Malit Tarabosh, në Shkodër, në përpjekje për të nxitur bashkëmoshatarët që, përmes veprimtarive në natyrë, të largohen nga stili i jetës nëpër kafene apo përpara kompiuterit dhe celularit. Siç njofton korrespondenti ynë Pëllumb Sulo, në marshim kishte të rinj edhe nga rrethe të tjera të Shqipërisë.

XS
SM
MD
LG