Lidhje

Media Arkivi

Shtypi shqiptar në Mal të Zi


Për të ruajtur traditat në fushën e gjuhës dhe kulturës, shqiptarët në Republikën e Malit të Zi nxjerrin një numër revistash letrare dhe kulturore, ku japin kontribut, jo vetëm krijues shqiptarë në Mal të Zi, por edhe ata në Kosovë, Shqipëri dhe diasporë.

XS
SM
MD
LG