Lidhje

Media Arkivi

Buxhetet për bashkitë në jug të Shqipërisë


Këshillat vendorë në Jug të Shqipërisë po miratojnë buxhetet vjetore për bashkitë dhe komunat. Ndryshe nga vitet e tjera po vihet re një klimë më e mirë bashkëpunimi mes pozitës dhe opozitës në miratimin e financimeve për komunitetet. Siç njofton korrespondenti ynë Raimond Kola, edhe këtë vit diskutimet më të shumta mes pozitës dhe opozitës janë ato për çështjet e taksave.

XS
SM
MD
LG