Lidhje

Media Arkivi

Protestë në Tiranë për mbrojtjen e lumenjve Radika dhe Vjosë


Në Tiranë u zhvillua përsëri sot një tubim proteste kundër projekteve për devijimin e lumenjve Vjosa dhe Radika nga ndërtimet hidrike në Greqi dhe Maqedoni. Protestuesit theksuan se kjo do të jetë një humbje e madhe për ekonominë e vendit dhe i kërkuan qeverisë shqiptare që të kundërshtojë këto projekte të qeverive fqinje.

XS
SM
MD
LG