Lidhje

Media Arkivi

Fjalimi i presidentit mbi gjendjen e vendit


Presidenti Obama mban sonte fjalimin e përvitshëm mbi gjendjen e vendit, para të dy dhomave të Kongresit amerikan. Presidenti e mban fjalimin në praninë në sallë të 535 ligjvënësve amerikanë, anëtarëve të gjykatës së lartë, shumë e shumë të ftuarve dhe miliona të tjerëve që e ndjekin në television.

XS
SM
MD
LG