Lidhje

Media Arkivi

OSBE për kontrollin e shtetit dhe korrupsionin


OSBE u bëri sot thirrje autoriteteve në Tiranë që të zbatojnë masat që propozon kundër korrupsionit Kontrolli i Lartë i Shtettit. Një përfaqësues i OSBE-së, deklaroi se korrupsioni po dëmton zhvillimin dhe investimet publike të Shqipërisë. Ndërsa prokuroria bëri të ditur se po e forcon bashkëpunimin me Kontrollin e Shtetit, sepse korrupsioni po shtrihet në pothuaj gjithë nivelet e administratë shtetërore.

XS
SM
MD
LG