Lidhje

Punësimi informal dhe sigurimet


Në Shqipëri, Inspektoriati i Punës po zbulon muajt e fundit një numër të konsiderueshëm punëtorësh, që firmat nuk u paguajnë sigurimet shoqërore dhe i punësojnë në të zezë. Ankesat dhe kontrollet janë pesëfishuar ndaj bizneseve, që fshehin punëtorët, dhe u shkelin të drejtat e tyre minimale.

XS
SM
MD
LG