Lidhje

Media Arkivi

Deformim i fenomenit të gjakmarrjes


Në Shqipëri, misionarët e pajtimit shprehen se vitet e fundit, vërehet një deformin i fenomenit të gjakmarrjes dhe atij të ngujimit. Të bashkuar në Komitetin Mbarkombëtar të Pajtimit, misionarët shprehen se në më të shumtën e rasteve, krimet po kryhen për vetëgjyqësi.

XS
SM
MD
LG