Lidhje

Media Arkivi

Bujqësia në Shqipëri


Bujqësia në Shqipëri po i kthehet bashkëpunimit për të shtuar prodhimin. Në disa zona të vendit sapo kanë lindur shoqëritë e para bujqësore. Fermerët po bashkëpunojnë për shërbimet bujqësore, dhe në fund i ndajnë fitimet. Një shtytje në këtë drejtim kanë dhënë fondet shtetërore që përkrahin shoqëritë bujësore, dhe fakti se Bashkimi Europian pritet të financojë bashkimet e fermerëve dhe jo individë të veçuar.

XS
SM
MD
LG