Lidhje

Ligji për viktimat e luftës në Kosovë


Veprimtarë politikë e humanitarë në Kosovë po i bëjnë thirrje parlamentit që të miratojë ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, etj.

XS
SM
MD
LG