Lidhje

Media Arkivi

Hapja e dosjeve


Avokati i Popullit u kërkoi sot parlamentit, grupeve të deputetëve, partive politike dhe qeverisë që të miratojnë së bashku një ligj për hapjen e dosjeve të shërbimit sekret, si një hap themelor në respekt të të drejtave dhe lirive të njeriut. Avokati i Popullit bëri të ditur se ka marrë shumë ankesa nga ish të persekutuar politikë, ku theksohet se shoqëria meriton të dijë se kush e qeveris, përmes një procesi transparent të hapjes së dosjeve.

XS
SM
MD
LG