Lidhje

Operacion anti drogë në Vlorë dhe Gjirokaster


Policia shqiptare po zhvillon në Vlorë dhe në Gjirokastër operacione kundër trafikanteve te lendeve narkotike. Trafikantëve u eshte bllokuar një gomone në Vlorë, ndersa në Gjirokaster u janë bllokuar automjete dhe armë gjatë Operacionit që është ende duke u zhvilluar.

XS
SM
MD
LG