Lidhje

Projekte të përbashkëta Shqipëri-Mal i Zi


Shqipëria dhe Mali i Zi po bashkëpunojnë në një numër projektesh të përbashkëta ndërkufitare, që financohen nga programi IPA i Bashkimit Europian. Janë 24 projekte që prekin kryesisht fushën e turizmit, infrastrukturës dhe mbrojtjes së mjedisit të përbashkët natyror.

XS
SM
MD
LG