Lidhje

Kineastët e rinj shqiptarë në vështirësi


Qarqet artistike të Shqipërisë, veçanërisht kinematografia, po përballen vitet e fundit me një seri mungesash teknike dhe administrative. Artistët e rinj janë të shqetësuar se atyre nuk po u jepet mundësia të shfaqin talentin dhe mesazhet e tyre për jetën shqiptare.

XS
SM
MD
LG