Lidhje

Draft Entry


Eno Peçi, balerini dhe koreografi shqiptar është bërë tashmë sensacion jo vetëm në qarqet artistike të Vjenës, por edhe në ato ndërkombëtare. Ai ka mbi 15 vjet që punon në Operën e Vjenës dhe është zgjedhur të interpretojë edhe në koncertin e shumëpritur në gjithë botën me rastin e vitit të ri. Të ndjekim kolegen Isabela Çoçoli me një profil të balerimit të famshëm Eno Peçi.

XS
SM
MD
LG