Lidhje

Libri i gazetarit Karlo Bolino


Protestat kundër lëndëve kimike luftarake siriane, që u mbajtën në Tiranë vjeshtën e kaluar, sapo janë bërë temë kryesore e librit “Heshtja e dyfishtë” nga autori Karlo Bolino. Gazetari i njohur italian ka mbledhur një seri dokumentash dhe dëshmish të reja për të ndriçuar ngjarjet, që kulmuan me refuzimin e Shqipërisë për të bashkëpunuar në shkatërrimin e lëndëve kimike nga Siria. Autori thotë se protestat e qytetarëve ishin reale dhe spontane. Ato u nxitën nga heshtja e qeverisë, por, sipas tij, kishte edhe shumë të tjerë, që heshtën.

XS
SM
MD
LG