Lidhje

Rendi në Gjirokastër


Disa dhjetëra banorë të komunave qe banohen nga pakica greke në Gjirokastër reaguan sot ndaj problemeve që kanë me rendin dhe sigurinë në zonat e tyre.

XS
SM
MD
LG