Lidhje

Tetë marsi në Kosovë


Në Kosovë, Dita Ndërkombëtare e Gruas, është shënuar me thirrje për përballje me sfidat e trashëguara nga e kaluara dhe nevojën për respektimin e të drejtave të grave

XS
SM
MD
LG