Lidhje

Gjendja e grave në Shqipëri


Mungesa e studimeve zyrtare i ka shtyrё shoqatat dhe rrjetet e shoqёrisё civile qё tё bёjnё vetё sondazhe pёr tё ndriçuar realitetin e dhunshёm ndaj grave shqiptare.

XS
SM
MD
LG