Lidhje

Mbërrijnë vëzhguesit në Maqedoni


Në Shkup kanë arritur vëzhguesit e parë të ODIHR-it për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare që do të mbahen më 13, përkatësisht më 27 prill

XS
SM
MD
LG